One
فیلم The Imitation Game
با بازی بندیکت کامبربچ (بازیگر نقش شرلوک) که به خاطر آن نامزد بهترین بازیگر مرد اسکار شد.
این فیلم سرنوشت آلن تیوریگ{۱} ، پدر علم رایانه را در خلال جنگ جهانی ، بازگو می کند.
با کیفیت 1080p و لینک مستقیم.
مشخصات:
Two
فیلم The Hobbit: The Battle of the Five Armies
شاهکار پیتر جکسن ، آخرین قسمت از سه گانه هابیت ، با هنرنمایی بندیکت کامبربچ در نقش های Smaug و Sauron و مارتین فریمن ( بازیگر نقش جان واتسون ) در نقش بیلبو بگینز.
نسخه 1080p WEB-DL با لینک مستقیم.
مشخصات:
دریافت
**مدت دانلود به اتمام رسیده**
Three
ویدیو بندیکت کامبربچ در حال خواندن نامه ای از آلن تیورینگ.
همراه با لینک مستتقیم.
دریافت
**مدت دانلود به اتمام رسیده**
Four
Sherlock Series 3 Extras
شامل پشت صحنه ، مصاحبه با بازیگران و ... از سری اول و دوم سریال شرلوک.
با کیفیت 1080p و با لینک مستقیم.
دریافت
**مدت دانلود به اتمام رسیده**
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
{۱}:
آلن ماتیسون تورینگ (به انگلیسی: Alan Mathison Turing) (۲۳ ژوئن ۱۹۱۲ — ۷ ژوئن ۱۹۵۴) ریاضیدان، دانشمند رایانه، منطقدان، فیلسوف، زیست-ریاضیدان، و رمزنگار بریتانیایی بود.[۱]
تورینگ به عنوان پدر علم محاسبهٔ نوین و هوش مصنوعی شناخته شدهاست و مهمترین جایزهٔ علمی رایانه به افتخار وی جایزهٔ تورینگ نام گرفتهاست. وی دارای نشان ویژهٔ سلطنتی انگلستان و نیز عضو پیوستهٔ کالج سلطنتی بود.
تورینگ به کمک ماشین تورینگ فورمولاسیون موثری برای روش الگوریتم ومحاسبه تهیه کرد؛ با کمک آزمایش تورینگ، سهم مؤثر و محرکی در زمینهٔ هوش مصنوعی ارائه کرد:
آیا میتوان روزی گفت: «ماشین هوشیار است و میتواند فکر کند؟»
او سپس درآزمایشگاه ملی فیزیک مشغول به کار شد، و یکی از طرحهای اولیه برنامه ذخیره شده کامپیوتر را ارائه کرد، هرچند که در واقع ساخته نشد. در ۱۹۴۸ به دانشگاه منچستر رفت تا روی «منچستر مارک ۱» کار کند، که به عنوان اولین کامپیوتر حقیقی دنیا شناخته شد.
در طول جنگ جهانی، تورینگ در بلچلی پارک (مرکز کد شکنی انگلستان) مشغول بود و برای مدتی مسئول بخشی از آن بود، بخش مربوط به تحلیل نوشتههای رمزی نیروی دریایی آلمان. او چند روش برای شکستن رمزهای آلمانها ابداع کرد، شامل روش ماشینی الکترومکانیکی که میتوانست ویژگیهایماشین انیگما را پیدا کند (بامب).
در سال ۱۹۵۰ در مقالهای معیاری برای تعیین میزان هوشمندی رایانه پیشنهادکرد که پس از آن به آزمایش تورینگ معروف شد:
سزاوارترین معیار برای هوشمند شمردن یک ماشین، اینست که آن ماشین بتواند انسانی را توسط یک پایانه «تله تایپ» به گونهای بفریبد که آن فرد متقاعد گردد با یک انسان روبروست.
تا به حال هیچ برنامهای قادر به موفقیت در این آزمون نگردیدهاست.
او با معرفی ماشین تورینگ، یک مدل ریاضی برای تحلیل تواناییهای ذاتی الگوریتمها بنیان گذاشت. به همین دلیل ماشین تورینگ یکی از عناصراصلی درنظریه محاسبات و نظریه پیچیدگی است. ( از ویکیپدیا )
- ۹۳/۱۲/۲۹